Hardloop blog

RenBlog

3D Virtuele Drone met verbeterde functionaliteit

May 022017

Het filmpje van mijn vorige post heeft veel leuke reacties opgeleverd. Met het filmpje kan iedereen goed zien hoeveel 10 km hardlopen nu eigenlijk is. Ja, ik weet dat er ook hardlopers zijn die veel meer dan 10 km rennen, daar hoor ik nu (nog) niet bij helaas. In het filmpje krijg je ook een mooie indruk van de omgeving. Zelf vond ik het erg jammer dat de camera in het filmpje niet meedraait met de looprichting. Ook vond ik het verschuiven van de kaart wat schokkerig overkomen. Vandaar dat ik het afspeelprogramma iets heb verbeterd. Bekijk het volgende filmpje maar eens:Rechts in de bovenhoek zie je het oorspronkelijke overzichtskaartje. Verder zie je dat de camera soms wel erg snel heen en weer slingert, dat zal ik nog iets verbeteren.

Veel kijkplezier!
Arjan