Hardloop blog

RenBlog

CPC Den Haag 2018

Mar 142018

undefined
Dit keer begon de CPC met een natte dag. Tijdens de Bobby en Ernst loop waren we behoorlijk nat geregend. Het deerde de kinderen gelukkig niet. In het begin was de kinderloop wel erg druk waardoor er tussendoor vaak gelopen moest worden. Na 500 meter begonnen de mensen wat meer uit elkaar te lopen en konden de kinderen echt rennen. Ik moest zigzaggen tussen de mensen door om mijn dochter bij te houden. Op het einde waren we behoorlijk nat geworden maar met de medaille op zak. Apetrots.

Na de kinderloop nog 2 uur te gaan tot de 10 km. Het regent hard dus ik ben in de heren kleedkamer gaan zitten opdrogen. Op een gegeven moment kwam een oudere meneer (71) naast me zitten genaamd Sjors. Een echte Haagenees dat was wel duidelijk maar leuk om mee te praten. Toen hij zijn startnummer opspelde zag ik pas dat hij eigenlijk George heet.

undefined
De race zelf ging eigenlijk wel prima, in het begin echt geprobeerd om niet te snel te starten. Op het einde ging het lopen steeds een beetje sneller. Uiteindelijk een mooi persoonlijk record neergezet van 52:51. Yeah.!

Bekijk hier de route van de 10 km City Pier City, een leuke route om te lopen!


Op naar de volgende, doe je mee?
Arjan