Hardloop blog

RenBlog

Geuzenloop 10 km route

Jan 162018

Het is een ruime tijd geleden dat ik iets op deze blog gepost heb, ik ga dit jaar proberen om iets regelmatiger een stukje te schrijven. Ik heb nog zat leuke onderwerpen liggen om over te schrijven.

Geuzenloop
Afgelopen jaar heb ik meegedaan met de Geuzenloop te Zoetermeer en dus ook de route vastgelegd met mijn GPS horloge. De 10 km geuzenloop is een route door Zoetermeer met halverwege een uitdagende brug over de snelweg Het grootste deel van de route is erg mooi om te zien met veel groen en water. De brug helpt echter niet mee met het lopen van een persoonlijk record en het stuk langs de snelweg is wat saai. De gehele route kan je zien in onderstaand filmpje.Op het einde haal je misschien de achterhoede van de 5 km lopers in, wat extra motivatie geeft om nog even door te lopen. Al met al een leuke wedstrijd om aan mee te doen. Niet te druk en goed geregeld.

undefined

Arjan