Hardloop blog

RenBlog

Geuzenloop 21.1 km route

Apr 152018

undefined

Een onderdeel van de sportieve Geuzendag is de halve marathon. Vorig jaar heb ik meegedaan met de 10 km afstand en daar een filmpje van gemaakt (zie Geuzenloop 10 km). De organisatie heeft dit filmpje ook gezien en mij gevraagd eenzelfde filmpje te maken van de halve marathon. Dat is natuurlijk leuk om te horen en dat doe ik daarom graag.

Probleem, ik heb de route nog nooit zelf gelopen en daardoor ook geen GPS coördinaten bestand van de desbetreffende route. Gelukkig heb ik die van de Geuzenloop organisatie ontvangen. Een bestand van een zeer snelle tijd overigens, Proficiat!

Vandaar dat ik ook de halve marathon route kan laten zien! Uiteraard heb ik tijdens het maken van het filmpje de gehele route kunnen zien vanuit de lucht, het is echt een mooie route met zeer veel natuur om je heen. De moeite waard om te gaan trainen!Tot de geuzendag 2018!
Arjan