Hardloop blog

RenBlog

Hardloop slob

May 262017

undefined

Laatst was ik aan het hardlopen terwijl ZombiesRun mij constant kippengekakel liet horen. De missie was namelijk het redden van goede legkippen en ik had er een aantal gevangen. Op het einde van de missie liep een van de kippen helaas op een landmijn en had ik alleen nog maar een paar roereieren. Door het constante gekakel had ik behoorlijk wat afleiding tijdens het hardlopen. Deze grappige afleiding was prima, het rondje was snel gelopen.

undefinedGisteren heb ik ook een stukje gerend, echter, rond de helft wilde het niet meer. De motivatie was weg, het was eentonig geworden. Telkens hetzelfde rondje met dezelfde muziek, het was dus wandelen geblazen. Zie het grafiekje hierboven, in het oranje gedeelte was ik gestopt en heb 2 pogingen gedaan om weer te rennen. In deze periode zat ik naar nieuwe muziek te zoeken en kwam uiteindelijk een zeer motiverend stukje tegen. Vanaf dat moment rende ik weer met een bovengemiddelde snelheid. De muziek heeft me letterlijk uit het slob getrokken. Deze muziek wil ik daarom delen, wellicht helpt het jou ook?


Je kan de muziek downloaden via deze handleiding (klik hier). Mocht het hardlopen ooit wat saai overkomen, verander dan iets aan je training. Muziek is de meest makkelijke verandering. Kijk daarom af en toe op deze blog voor leuke muziek tips.

Veel renplezier met motiverende muziek,
Arjan